MARICOL S
MARICOL S
INCI-Name: Soluble Collagen
Upotrebljivo do: 03/2025
Proizvođac: Kurt Richter, Nemačka
Doziranje 3-10%, rastvorljiv u vodi, konzervisan natrijum benzoatom
Maricol S sadrži nativni, rastvorljivi kolagen dobijen iz riblje kože sa neoštećenom strukturom, odnosno identičnom koži. Kroz posebne fizičko-tehničke korake procesa Maricol S ima minimalan miris. Maricol S kao prirodni rastvorljivi kolagen je posebno pogodan za negu suve kože izložene UV zračenju i kože pod stresom iz okoline, kao i kože koja stari. Njegova identična struktura pomaže u formiranju zaštitnog štita na koži. Maricol S se može koristiti u emulgovanim i vodenim formulacijama dizajniranim za vlaženje i zaštitu kože.
Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu
Pakuje i stavlja u promet:
Crystal Lab doo Jovijanova 70 11050 Beograd
office@crystallab.rs 060/44 66 034